Ga direct naar de inhoud.

KLAPP ASA Fruitzuur behandelingen

 

ASA PEEL

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos,oneffen en vlekkerig. Een droge en schilferende huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat.

Door behandelingen met producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend resultaat. Bijzonder efficient is de combinatie van een ASA-verzorgingskuur.

Een fruitzuur behandeling werkt als volgt:

  • schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af
  • versnelt de celdeling
  • verbetert de hydratatiegraad van de hoornlaag
  • pigmentvlekken worden minder zichtbaar
  • rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar
  • verhoogt de collageen- en elastineproductie
  • stimuleert de energietoevoer van de huid
Prijs:€ 99,-Kuur van 3 x:€230,-

ASA PLUS+: Bij deze behandeling maken wij na de ASA peel gebruik van een kwalitatief hoogwaardig vliesmasker met hydraterende en werkzame stoffen.

Prijs:€ 125,-Kuur van 3x:€ 300,-

Repagen light/strong

Een geheel nieuwe innovatie met anti-age-effect. Het geheim van deze behandeling zit in de high tech ingrediënten. Ze beïnvloeden de drie huidlagen en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau.

Prijs:      €82.50   

 A Classic Power Boost Treatment

Een detox voor uw huid die de regeneratie van cellen stimuleert, de huid hydrateert, de elasticiteit bevordert, rimpels en  fijne lijntjes vermindert en de huid vol maakt.

Prijs:        €85,-   

Hyaluronic treatment

Een anti-aging behandeling met actieve hyaluronzuur voor intensieve hydratatie en in de verschillende huidlagen. Daarbij vult de hyaluronzuur de fijne lijntjes op.

Prijs:      € 82,50   

For Men Recovery Treatment

Een 5 Fasen behandeling voor de man die de huid reinigt, verfijnd, hydrateert, rimpels verminderd, verstevigt en daarbij zorgt voor een heerlijke ontspanning.

Prijs:      € 77,-   

HC 4 Face UltraSonic

Prijs:     € 82.50   

« terug