Ga direct naar de inhoud.

Decléor behandelingen

AROMASSAGE BEHANDELING

Dit is een behandeling die een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen teweeg brengt. Deze unieke behandeling is gebaseerd op de aanwezigheid van aangename en verzorgende aromessence producten die, dankzij de heilzame werking, de klant volledig tot rust laat komen en gevoelens van vermoeidheid weg zal nemen. De behandeling is volledig aangepast op het huidtype van de klant en haar behoeften.
Duur: 60 min    Prijs: € 58,-

AROMASSAGE RELAX inclusief rugmassage
Duur: 70 min   Prijs: € 69,50

WHITE BRIGHT TREATMENT

Deze nieuwe behandeling is speciaal gericht om de pigmentvlekken
te verlichten, de teint te verhelderen en voor een egaal en stralend 
effect. Is uw huid grauw, vaal, dof of heeft u last van pigment
vlekjes, dan is dit de juiste behandeling voor u.
Duur: 75 min    Prijs: € 69,50

AROMAPLASTIE BEHANDELING

De Aromaplastie is een bijzondere behandeling . Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoefte van de huid. Bij deze behandeling is het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiem olie, lijnzaad en zonnebloemzaden.
Duur: 75 min   Prijs: € 65,-

AROMAPLASTIE RELAX Inclusief rugmassage
Duur: 85 min   Prijs:  € 75,50

AROMA EXPERT BEHANDELING

De Aroma Expert behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoefte van elk huidtype. De krachtige en actieve ingrediënten hebben een indringende werking op de huid en bieden een optimaal doelgerichte werking. U heeft de keuze uit een vochtherstellend, zuiverend , kalmerend, voedend of een liftende behandeling.
Duur: 75 min   Prijs: € 71,50

AROMA EXPERT RELAX Inclusief rugmassage 
Duur: 85 min    Prijs: € 81,50

AROMA EXPERT LIFT EXPERIENCE

In deze behandeling werken wij met een bijzonder masker met een warmtewerking, waardoor de poriën worden geopend en de ingrediënten diep in de huid kunnen dringen. Daarnaast heeft dit masker een koudewerking, die ervoor zorgt dat de huid spant en het hermodelleert de contouren.
Werkstoffen die verstevigen, vocht aan de huid geven en heeft een liftende werking. De Poudre Lift Thermo-modelante bestaat uit roze klei en bevat kalmerende, verzachtende werkstoffen en heeft een antiverouderende werking.
Door het gips stijgt de temperatuur van het masker en dit proces zorgt voor de intensieve werking en geeft een stralend resultaat.
Duur: 75 min  Prijs: €75,-

DECLEOR FOR MEN

Decléor biedt ook een speciale behandeling voor de mannen. De mannenhuid vraagt toch om een andere verzorging dan de vrouwen. Zo is bijvoorbeeld de dagelijkse scheerbeurt een ware aanslag op de huid. De mannenhuid is vaak wat dikker waardoor de huid er dof en grauw uit kan zien.
Duur: 60 min    Prijs: € 55,-

DECLEOR DEEP CLEANSING

Decléor heeft een speciale reinigende behandeling voor de zeer vette huid. Bij de vette huid werken de talgklieren vaak te snel waardoor de huid gaat glimmen, en puistjes en andere oneffenheden krijgt. Deze behandeling is speciaal gericht op het zuiveren en reinigen van de huid.
Duur: 45 min    Prijs: € 45,-

« terug