Ga direct naar de inhoud.

Valmont behandelingen

The Sense Of Gold Treatment

Een complete behandeling van 75 minuten met ons topmerk Valmont, die afgelsloten wordt met het verjongende, circulatie bevordende BeautyFace Gouddeeltjes masker. Dit hydraterende, huidverstevigende masker zorgt voor een zachte, stralende huid en een zichtbaar vermindering van rimpeltjes. Deze behandeling geeft een gevoel van totale ontspanning!
Duur: 75 min   Prijs: € 89,50

Vitality Treatment (AANRADER)

Deze luxe ontspannende behandeling is heel bijzonder, mede door het Collageenvliesmasker die wij toepassen in deze behandeling. Dit verstevigende masker, dat voor 100% uit collageen bestaat. werkt als een echte biologische lifting. Door de combinatie van de werkstoffen reactiveert dit masker de natuurlijke functies van de huid als deze tekort worden. Gelijk bij de eerste toepassing kan een zichtbare en duurzame verbetering van de bovenste lagen van de opperhuid geconstateerd worden. De huid word onmiddellijk weer elastisch, soepel en stralend.
Duur: 90 min   Prijs: € 105,-

Vitality Treatment intensief

Dit is de vitality treatment maar dan nog intensiever. Voor het masker wordt het ICCT lift ampul aangebracht. Deze werkt voor de stevigheid en heeft een verjongende werking.
Duur: 95 min   Prijs: € 125,-

Brightness of Ice (TOPPER)

Deze behandeling is speciaal gericht op het verhelderen en egaliseren van de teint. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans. Deze behandeling is inclusief het Collageenvliesmasker dat een sterk hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking heeft op de huid

Duur: 95 min   Prijs: € 119,-

Brightness of Ice (INTENSIEF)

De intensieve versie van deze behandeling met als extra het intensieve C radiance ampul voor een ongelooflijk mooi stralend en verhelderend effect.
Duur: 100 min   Prijs: € 145,-

« terug