Acnebehandeling

Acnebehandelingen 1006699180

Last van ontstekingen, puistjes en mee-eters? Kom dan langs bij Beautysalon Barbara. Wij hebben specialistes in ons team die gespecialiseerd zijn in acne. Wij willen jou helpen door het beste advies te geven en een samenwerking aan te gaan waar we bouwen naar beter resultaat.

De behandeling kan ook vergoed worden

Doordat wij specialistes in onze salon hebben die Acne gespecialiseerd zijn, kunnen de behandelingen vergoed worden. Check dit eerst even bij jouw zorgverzekeraar.

Acnebehandelingen 1006699180

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

DÉCAAR ALGEN PEELING

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Duur: 60 min   Prijs: € 95,00
Kuur van 3 behandelingen: € 285,00

HYDROPEPTIDE CLEANSING TREATMENT

Met de Hydropeptide Cleansing Treatment wordt de huid intensief gereinigd. HydroPeptide werkt op basis van peptiden om de onderlagen van de huid te kalmeren, herstellen en te zorgen dat er zo min mogelijk littekens ontstaan. Daarbij zitten er diversen fruitzuren in om de huid te exfoliëren, sneller te laten vernieuwen en eventueel de acnebacterie aanpakt.

Duur: 60 min   Prijs: €65,00

DÉCAAR CLEANSING TREATMENT

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid. Door middel van een dieptereiniging brengen wij de huid weer in balans en worden de oneffenheden verwijderd. Waarna de huid weer kan bijkomen met een kalmerend masker.

Duur: 45 min   Prijs: €55,00

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht