Aroma & Relax

Aroma Relax 1447852883

Dit is een behandeling die een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen teweeg brengt. Deze unieke behandeling is gebaseerd op de aanwezigheid van aangename en verzorgende aromessence producten die, dankzij de heilzame werking, jou volledig tot rust laat komen en gevoelens van vermoeidheid weg zal nemen.

Aroma Relax 1447852883

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Aromassage

Dit is een behandeling die een heerlijk gevoel van ontspanning en welbehagen teweeg brengt. Deze unieke behandeling is gebaseerd op de aanwezigheid van aangename en verzorgende aromessence producten die, dankzij de heilzame werking, de klant volledig tot rust laat komen en gevoelens van vermoeidheid weg zal nemen. De behandeling is volledig aangepast op het huidtype van de klant en haar behoeften.

Duur: 60 minuten    Prijs: € 72,50

Aromaplastie

De Aromaplastie is een bijzondere behandeling . Het kan aangewend worden voor verschillende huidtypen om tegemoet te komen aan de behoefte van de huid. Bij deze behandeling is het aanbrengen van het masker met haar 100% natuurlijke actieve ingrediënten, inclusief tarwekiem olie, lijnzaad en zonnebloemzaden.

Duur: 75 minuten   Prijs: € 79,50

Aroma Expert

De Aroma Expert behandeling biedt een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoefte van elk huidtype. De krachtige en actieve ingrediënten hebben een indringende werking op de huid en bieden een optimaal doelgerichte werking. U heeft de keuze uit een vochtherstellend, zuiverend , kalmerend, voedend of een liftende behandeling.

Duur: 75 minuten   Prijs: € 79,50

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht