Bindweefselmassage

bindweefsel 1799310610

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om het weefsel los te maken en om een verslapte huid, slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels, acne of couperose te verbeteren en/of te verminderen.

Massagegrepen

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Wil je een iets intensievere behandeling?

Kies dan voor één van deze maskers als afsluiting

Gold Mask      € 14,95
Hydropeptide Collagel Mask      € 24,95
Valmont Collageen Vliesmasker      € 39,95

bindweefsel 1799310610

Prijs: vanaf € 60,00    
Duur: vanaf 30 minuten

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Prijs: vanaf € 60,00    
Duur: vanaf 30 minuten

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht