Botox & Injectables

Botox Fillers 1156967047

Drs. Magali van der Made

Drs. Magali van der Made is in 2011 afgestudeerd aan Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna is zij bij verschillende ziekenhuizen werkzaam geweest, waarvan ruim 8 jaar in de gynaecologie. Omdat zij zich na al die jaren verder wilde ontwikkelen, heeft zij besloten zich om te laten scholen tot cosmetisch arts KNMG.

Tijdens haar opleiding leert zij van de meest vooraanstaande (cosmetisch) artsen uit het vak en schenkt zij veel aandacht aan de theorie achter esthetiek. Alle facetten komen aan bod: van cosmetische chirurgie tot cosmetische dermatologie.

Inmiddels heeft zij diverse stages gelopen, in verschillende klinieken, en ruime ervaring opgedaan binnen de cosmetische geneeskunde.

Dr. Magali neemt graag de tijd voor haar cliënten en vindt het belangrijk om te werken vanuit een rustige, professionele setting. Haar doel is om een fris en natuurlijk resultaat te bereiken, waarbij het lange termijnplan altijd vóór de quick fix gaat. Tevens gelooft zij dat het innerlijk net zo belangrijk is als uiterlijke schoonheid en leeft dan ook volgens het motto: “treat yourself like someone you love”.

Botox Fillers 1156967047

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht