For Men

formen 1367281904

Het idee dat huidverzorging niet voor mannen is weggelegd is erg gedateerd. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en het is belangrijk om daar met zorg mee om te gaan. Hier bij Beautysalon Barbara kijken wij aandachtig naar de huid en we houden er rekening mee dat de mannenhuid anders is dan die van een vrouw.

Het verschil

Een kenmerk van de mannenhuid is bijvoorbeeld de hogere productie van talg, wat vaak resulteert in puistjes of verstopte poriën. Ook is de mannenhuid gevoeliger, doordat de onderhuidse vetlaag bij mannen minder dik is. Wel is de huid erg stevig in vergelijking met die van vrouwen, dankzij de dichte verbinding van collageenvezels. Mannen zullen doorgaans minder snel rimpeltjes krijgen dan vrouwen, maar ze hebben wel een gevoeligere en een vettere huid. Kies hieronder één van onze behandelingen en reserveer een behandeling om te ervaren wat professionele huidverzorging met jouw huid doet.

formen 1367281904

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Hydropeptide

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, epileren van de wenkbrauwen, een HydroPeptide peeling (deze zijn er in verschillende sterktes aangepast op de huid), onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage met de Soothing Balm die een diep hydraterende werking heeft, met daarna een op uw huid afgestemd peptiden masker, een afsluitende verzorging aangepast op de huid.

Duur: 75 minuten      Prijs: €89,50

Décaar for Men

Deze ontspannende behandeling van Décaar is speciaal voor de mannen ontwikkeld. Het is een heerlijke verkwikkende gezichtsbehandeling die de huid hydrateert ,verbetert en een BOOST geeft!

Duur: 60 min   Prijs: €65,00

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht