Ga direct naar de inhoud.

Klapp Fruitzuurpeeling

ASA PEEL

Bij het ouder worden, wordt de huid dikker en minder doorlaatbaar, rimpels worden dieper en de activiteit in de onderste hoornlagen vermindert. De huid wordt moe, glansloos, oneffen en vlekkerig. Een droge schilverige huid die niet meer zo strak en elastisch aanvoelt is het resultaat. De ASA PEEL® behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaallaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe, frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt haar normale dikte terug. Wanneer de behandeling 3 keer wordt gedaan in een korte periode, krijgt de huid weer een boost en een nog mooier resultaat

Duur: 60 minuten   Prijs: € 99,00
Kuur van 3 behandelingen: € 250,00

ASA PEEL+

U krijgt een ASA PEEL behandeling, alleen wordt de huid extra gevoedt met een Hydraflash Plus mask waardoor de huid intens wordt gehydrateert en gekalmeert.

Duur: 75 min   Prijs: € 115,00
Kuur van 3 behandelingen: € 300,00

Repagen Treatment

Onder invloed van mimiek, vrije radicalen, uitdroging, genetische aanleg en een hele reeks andere factoren, verliest de huid in de loop der jaren haar frisheid en stevigheid.
Met de Repagen behandeling biedt beauty-pionier Gerhard Klapp nu een innovatie met globaal anti-age-effect aan. Het geheim zit in de high-tech ingrediënten. Ze beïnvloeden de drie huidlagen en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 125,00

A Classic Power Boost Treatment

De A-Classic Power Boost met Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid, alsook op herstelmechanisme van de huid in het algemeen. Deze treatment stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 85,00

Hyaluronic treatment

In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar de optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het al vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 79,00

For Men Recovery Treatment

Een 5 Fasen behandeling voor de man die de huid reinigt, verfijnd, hydrateert, rimpels verminderd, verstevigt en daarbij zorgt voor een heerlijke ontspanning.

Duur: 60 minuten   Prijs: € 77,00

« terug