Ga direct naar de inhoud.

Décaar Peeling/Treatment

Algae Peeling

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de DÉCAAR Algae Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd. Meer resultaat? Kies dan voor een kuur van 3 keer, waarbij de huidlagen in korte tijd vaak vernieuwd worden. Hierdoor ontstaat er een nieuwe, stralende huid.

Duur: 60 min   Prijs: € 85,00
Kuur van 3 behandelingen: € 255,00

Algae Peeling Intensive

De intensive behandeling is vooral bedoeld voor:

  • Door de zon beschadigde huid.
  • Oppervlakkige pigmentvlekken.
  • Rimpels en lijnen.
  • Rokershuid.
  • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
  • Acne & (acne) littekens.

Duur: 90 min   Prijs: € 105,00
Kuur van 3 behandelingen: € 315,00

The Oxygen Treatment

De Oxygen Treatment is ontwikkeld voor elk huid type met tekenen van veroudering, vermoeidheid of gebrek aan vitaliteit en levenslust. De krachtige, zuurstof verrijkende behandeling verbetert de elasticiteit, normaliseert de huidfuncties en stimuleert de immuniteit. De huid krijgt weer zijn gezonde uitstraling en kleur terug!
De Oxygen treatment verbetert uw huidconditie door de huidlagen voorzien van zuurstof, zorgt voor een essentiële vochtbalans van de huid en het bestrijden van fijne lijntjes en rimpels.

Duur: 75 min   Prijs: € 79,50

Décaar for Men

Deze ontspannende behandeling van Décaar is speciaal voor de mannen ontwikkeld. Het is een heerlijke verkwikkende gezichtsbehandeling die de huid hydrateert ,verbetert en een BOOST geeft!

Duur: 60 min   Prijs: €62.50

Décaar Cleansing treatment

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid. Door middel van een dieptereiniging en een intensieve peeling , brengen wij de huid weer in balans en worden de oneffenheden verwijderd.

Duur: 45 min   Prijs: €52,50

 

 

    

 

 

 

 

« terug