Ga direct naar de inhoud.

HydroPeptide

Peptiden zijn kleine moleculen die diep in onze huid kunnen dringen dit in tegenstelling tot vele ander ingrediënten waaronder collageen. Ze communiceren met onze huidcellen waardoor de huid aan het werk wordt gezet. Hierdoor krijgt de huid een fijnere structuur, voelt hij gladder aan, fijne lijntjes verminderen en de kleur zal frisser worden. Het is een top anti-aging behandeling bij Beautysalon Barbara! Na 1 HydroPeptide anti-aging behandeling ziet U al mooi resultaat.

Hydropeptide Vitamin C Firm & Bright (AANRADER)

Wij introduceren een nieuwe behandeling met het meest geliefde ingrediënt van dit moment: Vitamine C. Het is bewezen dat een hoge dosis Vitamine C helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zonder kan je huid geen collageen aanmaken. Ook bij onzuiverheden beschermt vitamine C tegen irritatie, gaat het ontstekingen tegen en helpt het de huid te herstellen, waardoor rode vlekken na een puistje sneller vervagen. Naast dat het helpt tegen rode vlekjes, heeft vitamine C ook een positieve invloed op pigmentvlekken. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. In gezichtsverzorging werkt vitamine C alleen in hoge concentraties vanaf 4%, in deze behandeling maken wij gebruik van een hoog percentage van 20% Vitamine C. Een echte BOOST voor de huid!

Duur: 75 minuten      Prijs: €105,00

Flash Exfoliation

Weinig tijd, maar toch een mooi resultaat? Kies dan voor deze behandeling. In deze behandeling krijgt de huid een dubbele reining, kiezen we voor een peeling die bij de huid past en wordt de behandeling afgesloten met een masker, serum en moisturizer gepersonaliseerd naar het huidtype. TIP: Last van acne? Dan kunnen wij deze behandeling in een kuurverband doen van 3 x waardoor de huid in een korte tijd een boost krijgt en zichtbaar verbetert. (Acne behandelingen kunnen bij ons door zorgverzekeraars worden vergoed)

Duur: 30 minuten     Prijs: € 35,00

Hydropeptide Cleansing

Met deze behandeling wordt de dubbele reiniging uitgevoerd, de wenkbrauwen geëpileert, krijgt U een intensieve peeling aangepast op het huidtype, worden onzuiverheden verwijdert en krijgt U een voedend masker aangepast op Uw huidtype.

Duur: 45 minuten    Prijs: 59,00

Hydropeptide

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, epileren van de wenkbrauwen, een HydroPeptide peeling (deze zijn er in verschillende sterktes aangepast op de huid), onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage met de Soothing Balm die een diep hydraterende werking heeft, met daarna een op uw huid afgestemd peptiden masker, een afsluitende verzorging aangepast op de huid.

Duur: 75 minuten      Prijs: €85,00

Hydropeptide

Dit is een Hydropeptide behandeling zoals beschreven, alleen werken wij hier met 5 krachtige exfolianten die de celvernieuwing sterk verbeteren waardoor de collagenen en de elastine in onze huid nog meer worden aangezet. Daarbij krijgt U een verkoelend collageen masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden, en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken.

Duur: 75 minuten      Prijs: €95,00

Hydropeptide Refresh De Luxe

U krijgt een volledige luxe behandeling gericht op celverbetering van gezicht hals en decolleté waar gebruik wordt gemaakt van een verkoelend collageen masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen, ondersteunende peptiden en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken. Onder het masker van de decolleté en hals wordt een speciaal serum aangebracht die de huid verstevigt en strakker maakt!

Duur: 90 minuten      Prijs: € 125,00

 

 

 

« terug