Ga direct naar de inhoud.

Pigmentbehandeling

Last van pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken? Hier staan alle behandeling waarmee we dit probleem kunnen verbeteren.

DÉCAAR ALGEN PEELING

hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Duur: 60 min   Prijs: € 85,00
Kuur van 3 behandelingen: € 255,00

HYDROPEPTIDE VITAMIN C FIRM & BRIGHT

Wij introduceren een nieuwe behandeling met het meest geliefde ingrediënt van dit moment: Vitamine C. Het is bewezen dat een hoge dosis Vitamine C helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zonder kan je huid geen collageen aanmaken. Vitamine C heeft een positieve invloed op pigmentvlekken. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. In gezichtsverzorging werkt vitamine C alleen in hoge concentraties vanaf 4%, in deze behandeling maken wij gebruik van een hoog percentage van 20% Vitamine C. En een masker met 87% vitamine C. Een echte BOOST voor de huid!

Duur: 75 minuten      Prijs: €115,00

ASA PEEL

Een vlekkerige huid die niet meer glad en gehydrateerd aanvoelt? De ASA PEEL® behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik, krijgt fijnere poriën en ziet er egaler uit. De basaallaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe, frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt haar normale dikte terug. Wanneer de behandeling 3 keer wordt gedaan in een korte periode, krijgt de huid weer een boost en een nog mooier resultaat

Duur: 60 minuten   Prijs: € 99,00
Kuur van 3 behandelingen: € 250,00

CRYOPEN

De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats. Een CryoPen verwijdert dus huidletsel als pigmentvlekken, wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken. Vaak behalen we al na 1 behandeling prachtig resultaat.

Duur: 15 minuten   Prijs: vanaf € 50,00

« terug