Ga direct naar de inhoud.

Wellness & Anti-aging

Huidverbetering en onstpanning in één behandeling

De twee professionele merken waar wij een wellness beleving mee creeëren zijn Valmont en Hydropeptide. Beide gericht op anti-aging maar tegelijkertijd een ontspannen beleving, met direct resultaat. Nog meer ontspannen? Boek één van onze massages in combinatie met een gezichtsbehandeling.

VALMONT

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont cliënten de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen en mannen te behouden.

The Sense Of Gold Treatment

Een complete behandeling van 75 minuten met ons topmerk Valmont, die afgesloten wordt met het verjongende, circulatie bevordende BeautyFace Gouddeeltjes masker. Dit hydraterende, huidverstevigende masker zorgt voor een zachte, stralende huid en een zichtbaar vermindering van rimpeltjes. Deze behandeling geeft een gevoel van totale ontspanning!

Duur: 75 minuten   Prijs: € 89,50

Vitality Treatment

Deze luxe ontspannende behandeling is heel bijzonder, mede door het Collageenvliesmasker die wij toepassen in deze behandeling. Dit verstevigende masker, dat voor 100% uit collageen bestaat. werkt als een echte biologische lifting. Door de combinatie van de werkstoffen reactiveert dit masker de natuurlijke functies van de huid als deze tekort worden. Gelijk bij de eerste toepassing kan een zichtbare en duurzame verbetering van de bovenste lagen van de opperhuid geconstateerd worden. De huid word onmiddellijk weer elastisch, soepel en stralend.

Duur: 90 minuten   Prijs: € 125,00

Brightness of Ice 

Deze behandeling is speciaal gericht op het verhelderen en egaliseren van de teint. Het werkt preventief op pigmentvlekken en vermindert reeds bestaande pigmentvlekken. De huid wordt weer voorzien van een jeugdige glans. Deze behandeling is inclusief het Collageenvliesmasker dat een sterk hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking heeft op de huid.

Duur: 95 minuten   Prijs: € 125,50

HYDROPEPTIDE

Epigenetische wetenschap

Onze genen bepalen voor een groot deel hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Maar dat is niet het hele verhaal. We kunnen Moeder Natuur namelijk ook een handje helpen, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de mogelijkheden die de epigenetische wetenschap biedt. Hoe? Door feitelijk genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen. 

HydroPeptide maakt hier gebruik van

Hier kun je dus handig gebruik van maken als je de kwaliteit van je huid een flinke boost wil geven. Het team van genetici dat werkt voor HydroPeptide verrijkt onze producten met krachtige gen-signaleringsingrediënten. Deze peptiden sporen jouw huidcellen aan om op een gezonde manier te handelen, zodat je huid een prachtige en natuurlijke uitstraling krijgt.

Hydropeptide Refresh De Luxe

U krijgt een volledige luxe behandeling gericht op celverbetering van gezicht hals en decolleté waar gebruik wordt gemaakt van een verkoelend collageen masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen, ondersteunende peptiden en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken. Onder het masker van de decolleté en hals wordt een speciaal serum aangebracht die de huid verstevigt en strakker maakt!

Duur: 90 minuten      Prijs: € 125,00

Hydropeptide Vitamin C Firm & Bright 

Wij introduceren een nieuwe behandeling met het meest geliefde ingrediënt van dit moment: Vitamine C. Het is bewezen dat een hoge dosis Vitamine C helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zonder kan je huid geen collageen aanmaken. Ook bij onzuiverheden beschermt vitamine C tegen irritatie, gaat het ontstekingen tegen en helpt het de huid te herstellen, waardoor rode vlekken na een puistje sneller vervagen. Naast dat het helpt tegen rode vlekjes, heeft vitamine C ook een positieve invloed op pigmentvlekken. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. In gezichtsverzorging werkt vitamine C alleen in hoge concentraties vanaf 4%, in deze behandeling maken wij gebruik van een hoog percentage van 20% Vitamine C. Een echte BOOST voor de huid!

Duur: 75 minuten      Prijs: €115,00

Hydropeptide Intense Refresh Facial

Dit is een Hydropeptide behandeling zoals beschreven, alleen werken wij hier met 5 krachtige exfolianten die de celvernieuwing sterk verbeteren waardoor de collagenen en de elastine in onze huid nog meer worden aangezet. Daarbij krijgt U een verkoelend collageen masker waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden, en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken.

Duur: 75 minuten      Prijs: €95,00

Hydropeptide

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, epileren van de wenkbrauwen, een HydroPeptide peeling (deze zijn er in verschillende sterktes aangepast op de huid), onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage met de Soothing Balm die een diep hydraterende werking heeft, met daarna een op uw huid afgestemd peptiden masker, een afsluitende verzorging aangepast op de huid.

Duur: 75 minuten      Prijs: €85,00

« terug