Manicure behandelingen

manicure 1134475718

De handen zijn je visitekaartje. Heb je droge handen met misschien zelfs kloofjes of wondjes? Dan valt dat gelijk op. En dat is zonde, want mooie en verzorgde handen zijn meer binnen handbereik dan je misschien denkt. Laat ze verzorgen!

Gebruik van juiste producten

Bij Beautysalon Barbara maken wij gebruik van de verzorgende lijn van OPI Pro Spa. Pro Spa is de eerste en enige manicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. 

manicure 1134475718

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Gelcolor

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes!
Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Prijs: € 31,50

Wanneer de nagels nog op lengte gevijld moeten worden, dan hebben wij daar meer tijd voor nodig en vragen daar een kleine bijdrage voor

Prijs: € 7,50

Basis manicure

De handen worden gescrubt, nagelriemen verzachten wij met een de OPI PRO SPA nagelriemolie. Wij vijlen uw nagels in model en polijsten de nagels hooglans. De behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een verzorgende crème.

Prijs: €24,50

Wilt u de nagels gelakt hebben? Dit kan door uw eigen nagellak mee te nemen waarmee wij de nagels lakken Prijs: € 9,50 of u kunt ook een nagellak van OPI aanschaffen, waarmee wij uw nagels lakken(T.W.V. € 20,50). Die mag u daarna mee naar huis nemen Prijs: € 23,00

Spa manicure de luxe

Dit is een luxe manicure behandeling waarbij wij werken met de meest verzorgende producten van OPI

Tijdens deze behandeling beginnen wij met een heerlijk handbadje en scrubben wij de handen.Dan verzorgen wij de nagelriemen, vijlen en polijsten wij de nagels in model.Vervolgens krijgt U een intensief verzorgend handmasker en de behandeling wordt afgesloten met het inmasseren van de handen met een verzorgende handcrème.

Prijs:   € 39,50

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht