Pedicure behandelingen

pedicure 511241680

Hieronder zijn verschillende behandelingen voor de voeten. Laat ze dit keer eens extra verwennen met een Spa pedicure of een Pedicure met Gelcolor, zodat jouw voeten weer stralen!  De pedicurebehandeling wordt verzorgt door een van de gediplomeerde pedicures en volledig afgestemd op uw voeten.

Voor elk seizoen een pedicure

Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, het hele jaar door hebben de voeten verzorging nodig. Meestal kiezen we voor een pedicure wanneer onze voeten weer in het zicht komen. Terwijl juist in de herfst en de winter de voeten meer aandacht verdienen. De voeten verdwijnen namelijk weer de schoenen in, waardoor er extra druk op de voeten komt te staan en er verschillende voetproblemen naar voren kunnen komen. Laat de voeten regelmatig verzorgen zodat je er elk seizoen profijt van hebt.

pedicure 511241680

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Onze verschillende pedicure behandelingen

SPA PEDICURE

Een spa dagje voor je voeten? Kies voor de Spa Pedicure. Laat je voeten verwennen met een heerlijk warm voetenbad. De nagels worden geknipt, nagelomgeving verzorgt, overtollig eelt wordt verwijderd en de voeten worden gescrubt. Als laatste worden de voeten ingemasseerd met een intensief verzorgende voetcrème!

Kies bijvoorbeeld voor een extra voetmasker van OPI van € 9,95

Duur: 60 minuten     Prijs: € 49,50

PEDICURE & GELCOLOR

Geef uw voeten de behandeling die zij verdienen met deze onderhoudsbehandeling met een Gelcolor van OPI. De pedicurebehandeling wordt verzorgt door een van de gediplomeerde pedicures en volledig afgestemd op uw voeten. Laat vervolgens de nagels extra stralen met een Gelcolor kleur naar keuze. Op de voeten kunt u extra lang genieten van de gelcolor!

Droge voeten? Kies tijdens het lakken voor een extra voetmasker van OPI van € 9,95

Duur: 60 minuten     Prijs: € 71,00

GELCOLOR

At the speed of light! Met een OPI gelcolor blijft jouw favoriete kleur 2 weken perfect zitten. Ideaal voor de vrouw die er altijd netjes uit wilt zien. Het is direct droog na de behandeling, dus geen beschadigingen. Kies je voor Gelcolor op de teennagels? Dan kun je extra lang genieten van een mooi resultaat!

Prijs: € 32,50

BASIS PEDICURE

De nagels worden geknipt, nagelomgeving verzorgd, overtollig eelt wordt verwijderd en daarna worden de voeten gescrubt en verzorgt met een verzorgende crème.

Duur: 45 minuten     Prijs: € 42,50

Wilt u de nagels gelakt hebben? Dit kan door uw eigen nagellak mee te nemen waarmee wij de nagels lakken Prijs: € 9,50 of u kunt ook een nagellak van OPI aanschaffen, waarmee wij uw teennagels lakken(T.W.V. € 20,50) die mag u daarna mee naar huis nemen Prijs: € 23,00

Mochten de voeten net iets meer tijd nodig hebben? rekenen wij € 7,50 extra per 15 minuten.

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht