Peeling

Microdermabrasie 2108141444

Wat is een peeling?

Laten we hiervoor eerst wat meer in detail naar de huid kijken. 
Het afschilferingsproces werkt als volgt: in de onderste laag van je huid worden nieuwe huidcellen aangemaakt, die vervolgens naar de oppervlakte reizen. Wanneer ze de oppervlakte hebben bereikt zijn de huidcellen dood en schilferen ze af. Dit proces noemen we ook wel celvernieuwing. Als we jong zijn hebben deze cellen ongeveer 28 dagen nodig om zich te vernieuwen. Dit natuurlijke afschilferingsproces vertraagd bij het ouder worden. Vanaf je 28e levensjaar komt hier ongeveer 1 dag per jaar bij. Wanneer je 40 jaar oud bent, doet je huid er dus gemiddeld 40 dagen over om zich te vernieuwen. Je huid houdt langer dode huidcellen vast met als gevolg een doffe, droge en gedehydrateerde huid. Regelmatige exfoliatie stimuleert de celvernieuwing, verbetert de opname van producten en zorgt voor een zachte, gladde, frisse en schone huid. 

WElke peeling past bij mijn huid?

We kunnen niet zomaar op elk huidtype een peeling toepassen, daarom nodigen wij jou graag uit bij ons in de salon zodat we samen kunnen kijken naar welke peeling het beste bij jouw huid past. Zo kunnen we samen tot een mooi resultaat komen. Hieronder staan de peelingen die wij uitvoeren in onze salon.

Microdermabrasie 2108141444

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Microdermabrasie

De huid wordt door middel van (niet chemische) 100% zuivere microkristallen afgeschaafd. De microkristallen worden met een bepaalde kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen.De huid wordt gladder, er ontstaan minder verstoppingen, de huid raakt beter doorbloed en er wordt in beperkte mate collageen, ofwel het steunweefsel van de huid, aangemaakt. De huid wordt daardoor weer in een goede conditie gebracht.

VALMONT BASIS DERMABRASIE

Een combinatie van luxe huidverzorging met een intensieve huidverbeterende behandeling. Ervaar het zelf en boek het nu!

Duur: 60 min    Prijs: € 105,00
Kuur van 3 behandelingen: € 260,00

VALMONT TREATMENT DERMABRASIE

Laat je onderdompelen met de luxe producten van Valmont in combinatie met een intensieve huidverbeterende behandeling. Deze behandeling is in combinatie met het collageen vliesmasker, het pareltje van Valmont.

Duur: 75 min   Prijs: € 130,00
Kuur van 3 behandelingen: € 390,00

algen peeling

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

décaar algen peeling

Deze behandeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Duur: 60 min    Prijs: € 95,00
Kuur van 3 behandelingen: € 285,00

décaar algen peeling met Co2 masker

Voor de huid waar schade is ontstaan door de jaren heen. Op dat moment is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de DÉCAAR C02 masker wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Duur: 90 min    Prijs: € 125,00
Kuur van 3 behandelingen: € 375,00

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht