Pigmentbehandeling

Pigmentbehandelingen 1378422758

Niet alleen rimpels, maar ook pigment- en ouderdomsvlekken kunnen ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan je werkelijk bent. Wij bieden verschillende behandelingen aan om dit probleem te verbeteren.

De oorzaak van pigmentvlekken

Het komt door een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor huid- en haarkleur. Dit kan resulteren in donkere vlekken op de huid. Pigmentvlekken worden dus veroorzaakt door een overmatige productie van melanine. Het beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en absorbeert de warmte van de zon. Maar door een overmatige productie van melanine door een te veel aan de zon, hormonen en ook door littekens krijgt de huid pigmentvlekken of verkleuringen.

Pigmentbehandelingen 1378422758

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

DÉCAAR ALGEN PEELING

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Duur: 60 min   Prijs: € 85,00
Kuur van 3 behandelingen: € 255,00

HYDROPEPTIDE VITAMIN C FIRM & BRIGHT

Wij introduceren een nieuwe behandeling met het meest geliefde ingrediënt van dit moment: Vitamine C. Het is bewezen dat een hoge dosis Vitamine C helpt om huidveroudering tegen te gaan. Zonder kan je huid geen collageen aanmaken. Vitamine C heeft een positieve invloed op pigmentvlekken. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. In gezichtsverzorging werkt vitamine C alleen in hoge concentraties vanaf 4%, in deze behandeling maken wij gebruik van een hoog percentage van 20% Vitamine C. En een masker met 87% vitamine C. Een echte BOOST voor de huid!

Duur: 75 minuten      Prijs: €115,00

ASA PEEL

Een vlekkerige huid die niet meer glad en gehydrateerd aanvoelt? De ASA PEEL® behandeling gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik, krijgt fijnere poriën en ziet er egaler uit. De basaallaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe, frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt haar normale dikte terug. Wanneer de behandeling 3 keer wordt gedaan in een korte periode, krijgt de huid weer een boost en een nog mooier resultaat

Duur: 60 minuten   Prijs: € 99,00
Kuur van 3 behandelingen: € 250,00

CRYOPEN

De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats. Een CryoPen verwijdert dus huidletsel als pigmentvlekken, wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken. Vaak behalen we al na 1 behandeling prachtig resultaat.

Duur: 15 minuten   Prijs: vanaf € 50,00

Reserveren?

Bel 0174-440605
E-mail info@barbara-beauty.nl
Whatsapp

Terug naar overzicht