Ga direct naar de inhoud.

Referenties

Hier een korte into tekst

Een heerlijk moeder - dochtermiddagje gehad. Verzorgd met een heerlijke High Tea van Lekkers van Loes. MMMM... De lichaamspakking, gezichtsbehandeling, sauna en stoomcabine. Kortom TOP! Zeker voor herhaling vatbaar

Sandra en Lysanne

Een heerlijk ontspannen middag. We hebben genoten!

Nori en Gnijtsje

Heerlijk ontspannen middagje, vriendelijk personeel, heerlijke massage en een super gezichtsbehandeling! Voor herhaling vatbaar

Marielle en Manuela

Genoten van een heerlijk ontspannen middag, bedankt voor alle goede zorgen!

Jolanda & Jill

Wat een heerlijke middag, zo relaxed, TOP! Bedankt Thea

 

Thea

Wij zijn uitgenodigd door Wendy voor een beauty arrangement en wij vonden het fantastisch!!!

Miranda

4 Seizoenen arrangement: helemaal leuk, geweldig, relaxed

Super Genoten, aanrader en voor herhaling vatbaar

Maria

Een heerlijk winterarrangement! Genoten van een heerlijke gezichtsbehandeling en een ontspannende Hot stone massage! Goed opgewarmd in de sauna en stoomdouche. Zeker voor herhaling vatbaar hoor!!  Liefs Netty, Deborah & Charlene

Netty, Deborah & Charlene

Het was een heerlijke middag, gezellig met 3 collega's. Eten was super, alles top! Thanks!

Irene, Sandra & Wendy

TOP TOP TOP!!! Super! Thankx!

Marita en Agnes

Het was heerlijk. We hebben echt genoten. Was voor herhaling vatbaar. Dank voor de goede zorgen!

Anne Ellen

Ontzettend genoten weer van het high tea arrangement! Lekkere hapjes en fijne behandelingen. We komen zeker weer terug!! Volgende keer zou ik een bodyscrub of een massage aan het arrangement willen toevoegen. Bedankt!

Hilmee en Eva

We hebben genoten van het high tea arrangement! Het was super leuk mede door jullie gastvrijheid en locatie, en dat midden in s'-Gravenzande! De behandelingen waren top, de sauna was heerlijk, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de leuke middag!

Gerda en Angela

Wij hebben een heerlijke middag gehad, relax, ontspannend en div. lekkernijen. Zelfs voor een man is dit een aanrader!!

John & Carla

Wat een verwennerij! We hebben heerlijk genoten van het sushi arrangement. Fantastische rustgevende sfeer en zeer fijne schoonheidsspecialisten. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden aan vrienden. Bedankt voor deze fijne middag.

ps: we hebben op de WOS kennisgemaakt met de salon

Shira & Kitty

Genoten !!!!

Erica

Ik heb ontzettend genoten van het (verlate) 'zomerarrangement'! Bedankt Jo!

Rosalie

We hebben een heerlijke middag gehad. De middag is voorbij gevlogen met de behandelingen, hapjes, stoomcabine..... Bedankt voor de goede zorgen en we zijn zeker voornemens om nogmaals te komen. (jaarlijks uitje!)

Sylvia & Linda

Wat een geweldige middag! Heerlijke behandelingen en erg fijne en vooral lekkere hapjes. Bedankt voor alle goede zorgen, we komen binnenkort weer terug voor nog zo'n fijne middag!

Nely & Sylvia

Super lekker, heerlijk in de watten gelegd, we zijn helemaal nieuw! De hapjes tussendoor waren super, niet te veel niet te weinig.

Caroline & Loes

We hadden het paasarrangement: het was heerlijk, ontspannend en enorm verwend!! XX

Jolanda & Vivienne

We hebben weer erg genoten van het heerlijke High Tea arrangement! We komen zeker weer een keer terug om te relaxen en te genieten van de behandelingen en de lekkere hapjes.

Marja & Susanne

Het Paas arrangement was eveneens ''heerlijk'' !!
Echt voor herhaling vatbaar.

Mar Boers & Joke v/d Ende-Boers

Eind vorig jaar had ik via twitter een beauty arrangement gewonnen. Deze heb ik mogen verzilveren op een koude ochtend in Februari. Zodra ik binnen stapte was de kou verdwenen en niet alleen door de warmte maar ook door de vriendelijke begroeting van jullie. Ik ben begonnen met een gezichtsbehandeling waar vakkundig mijn huid werd gereinigd en gemasseerd. De behandeling werd afgesloten met een rustgevend masker. Daarna naar boven gegaan waar een kopje koffie met een lekker stuk appeltaart stond; een feestje! Hierna genoten van de sauna's waar het goed vertoeven is! Na dit uurtje relaxen werd de ochtend afgesloten met het scrubben van mijn lichaam waarna ik ben ingesmeerd met een lichaamspakking die door de warmte extra zijn werk deed. Mijn huid voelde nadien heerlijk aan! Het was een heerlijk ontspannende ochtend waar ik enorm van genoten heb. Barbara en je medewerkers heel erg bedankt voor dit bijzondere arrangement!

Hilde Kortekaas

Het 'Valentijns Arrangement' was echt fantastisch, prima verzorgd. Het was heerlijk ontspannend. Voor herhaling vatbaar.

Betty Kouwenhoven

Nou laat ik op 10 Januari maar beginnen dat 't een gezond en mooi jaar mag worden voor jullie! Joyce, Joke & ik vonden het een heerlijke ontspannen middag, we hebben overal van genoten, en jullie hebben goed voor ons gezorgd.

Joyce, Joke & Belinda

Gekregen van mijn vriendin voor mijn 40e verjaardag, een heerlijke middag relaxen met een 'High Tea' Arrangement erbij. Geweldige ambiance, heerlijke behandelingen en verukkelijke hapjes. Zeker een aanrader, vooral door de privacy, heel knus & intiem. Een hele spa voor jezelf, wie wil dat nu niet. Ik kom zeker terug

Sandra van Ruijven

Ik geniet altijd al van mijn reguliere behandelingen. Dit maal een middagje Arrangement boven met sauna/ stoomcabine, bodypakking en ontspannende gezichtsbehandeling geboekt samen met een vriendin. Aangevuld met een heerlijke High Tea. Zo relaxed en ontspannend in een super ambiance. Ik blijf zeker komen!

Irene van der Knijff