Geweldige ambiance

Gekregen van mijn vriendin voor mijn 40e verjaardag, een heerlijke middag relaxen met een 'High Tea' Arrangement erbij. Geweldige ambiance, heerlijke behandelingen en verukkelijke hapjes. 

en dat midden in s'-Gravenzande

We hebben genoten van het high tea arrangement! Het was super leuk mede door jullie gastvrijheid en locatie, en dat midden in s'-Gravenzande! De behandelingen waren top, de sauna was heerlijk, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de leuke middag!

Zelfs voor een man is dit een aanrader

Wij hebben een heerlijke middag gehad, relax, ontspannend en div. lekkernijen. Zelfs voor een man is dit een aanrader!!

Fantastische rustgevende sfeer

Wat een verwennerij! We hebben heerlijk genoten van het sushi arrangement. Fantastische rustgevende sfeer en zeer fijne schoonheidsspecialisten. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden aan vrienden. Bedankt voor deze fijne middag.

Een heerlijke moeder- dochtermiddag gehad

Een heerlijke moeder - dochtermiddagje gehad. Verzorgd met een heerlijke High Tea van Lekkers van Loes. MMMM... De lichaamspakking, gezichtsbehandeling, sauna en stoomcabine. Kortom TOP! Zeker voor herhaling vatbaar

bedankt voor alle goede zorgen

Genoten van een heerlijk ontspannen middag, bedankt voor alle goede zorgen!

Eten was super, alles was top

Het was een heerlijke middag, gezellig met 3 collega's. Eten was super, alles top! Thanks!

Goed opgewarmd in de sauna en stoomdouche

Een heerlijk winterarrangement! Genoten van een heerlijke gezichtsbehandeling en een ontspannende Hot stone massage! Goed opgewarmd in de sauna en stoomdouche. Zeker voor herhaling vatbaar hoor!!  Liefs Netty, Deborah & Charlene

Wat een heerlijke middag

Wat een heerlijke middag, zo relaxed, TOP! Bedankt.

 

een super gezichtsbehandeling

Heerlijk ontspannen middagje, vriendelijk personeel, heerlijke massage en een super gezichtsbehandeling! Voor herhaling vatbaar

Ontzettend genoten

Ontzettend genoten weer van het high tea arrangement! Lekkere hapjes en fijne behandelingen. We komen zeker weer terug!! Volgende keer zou ik een bodyscrub of een massage aan het arrangement willen toevoegen. Bedankt!

We hebben genoten

Een heerlijk ontspannen middag. We hebben genoten!

Heerlijke behandelingen

Wat een geweldige middag! Heerlijke behandelingen en erg fijn en vooral lekkere hapjes. Bedankt voor alle goede zorgen, we komen binnenkort weer terug voor nog zo'n fijne middag!

enorm verwend

We hadden het paasarrangement: het was heerlijk, ontspannend en enorm verwend!! XX

we zijn helemaal nieuw

Super lekker, heerlijk in de watten gelegd, we zijn helemaal nieuw! De hapjes tussendoor waren super, niet te veel niet te weinig.

We hebben weer erg genoten

We hebben weer erg genoten van het heerlijke High Tea arrangement! We komen zeker weer een keer terug om te relaxen en te genieten van de behandelingen en de lekkere hapjes.

eveneens ''heerlijk''

Het Paas arrangement was eveneens ''heerlijk'' !!
Echt voor herhaling vatbaar.

wij vonden het fantastisch

Wij zijn uitgenodigd door Wendy voor een beauty arrangement en wij vonden het fantastisch!!!

Voor herhaling vatbaar

Het arrangement speciaal voor Valentijnsdag was echt fantastisch, prima verzorgd. Het was heerlijk ontspannend. Voor herhaling vatbaar.

Mijn huid voelde nadien heerlijk aan

Eind vorig jaar had ik via twitter een beauty arrangement gewonnen. Deze heb ik mogen verzilveren op een koude ochtend in Februari. Zodra ik binnen stapte was de kou verdwenen en niet alleen door de warmte maar ook door de vriendelijke begroeting van jullie. Ik ben begonnen met een gezichtsbehandeling waar vakkundig mijn huid werd gereinigd en gemasseerd. De behandeling werd afgesloten met een rustgevend masker. Daarna naar boven gegaan waar een kopje koffie met een lekker stuk appeltaart stond; een feestje! Hierna genoten van de sauna's waar het goed vertoeven is! Na dit uurtje relaxen werd de ochtend afgesloten met het scrubben van mijn lichaam waarna ik ben ingesmeerd met een lichaamspakking die door de warmte extra zijn werk deed. Mijn huid voelde nadien heerlijk aan! Het was een heerlijk ontspannende ochtend waar ik enorm van genoten heb. Barbara en je medewerkers heel erg bedankt voor dit bijzondere arrangement!

Zo relaxed en ontspannend

Ik geniet altijd al van mijn reguliere behandelingen. Dit maal een middagje Arrangement boven met sauna/ stoomcabine, bodypakking en ontspannende gezichtsbehandeling geboekt samen met een vriendin. Aangevuld met een heerlijke High Tea. Zo relaxed en ontspannend in een super ambiance. Ik blijf zeker komen!

Een heerlijke ontspannen middag

Nou laat ik op 10 Januari maar beginnen dat 't een gezond en mooi jaar mag worden voor jullie! Joyce, Joke & ik vonden het een heerlijke ontspannen middag, we hebben overal van genoten, en jullie hebben goed voor ons gezorgd.